ANYA LESZEK!

Babavárás hónapról-hónapra a BABYLAND Babaáruházzal.💟

Kövesd velünk együtt a babavárás időszakát! Posztsorozatunkban hónapról-hónapra bemutatjuk babád fejlődését és a benned zajló testi-lelki változásokat. Közben hasznos tanácsokkal látunk el és megmutatjuk mikkel tudod könnyebbé tenni a 9 hónap várakozás időszakát.

⭐️ AZ 1. HÓNAP ⭐️

🔷 A várandóság ELSŐ hónapja és annak történései: 
Már bizonyára tudod, hogy babát vársz. Ezt sok nő ösztönösen megérzi, de talán már túl vagy az ilyenkor szokásos vizsgálaton, ellenőrzésen is. Először is engedd meg, hogy gratuláljunk! 
Hihetetlen utazás részese leszel, és életed meghatározó és egyben legcsodálatosabb élménye veszi kezdetét!

Egyes nők a terhesség első néhány hetét mindenféle komolyabb tünet nélkül átvészelik, azonban az émelygés és a fáradság érzése a többségnél valamilyen szinten azért megjelenik. Az émelygés és hányinger érzete főként reggel erősebb az üres gyomor miatt, de a nap bármely szakában jelentkezhet. Így érdemes, ha mindig van nálad száraz keksz, friss gyümölcs vagy egyéb nassolnivaló. A gyömbér is kiváló ellenszere az émelygésnek, ezt fogyaszthatod teaként, keksz formájában, vagy főtt ételekhez adva.

Ha kicsit fáradtabbnak érzed magad, ne lepődj meg! Ez a fizikai változások mellékhatása és a megváltozott hormonszint-növekedés következménye. Pihenj minél többet: feküdj korán – előtte érdemes egy óvatos torna még, hogy ellazulj – , és aludj sokat.
👉Tipp: próbáld ki a SZEKO ölelőpárnánkat, mely kiválóan tehermentesíti a gerincedet, alátámasztja a növekvő pocakodat, a fáradt lábat, így biztosít nyugodt, pihentető alvást számodra. Ami még jó, hogy később, a szülés után is tudod majd használni, derekadon körbetekerve tökéletes segítség lesz a szoptatáshoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük